Home » Sfaturi utile » Recomandari

Recomandari

E obligatoriu sa aveti V.T.P. (VERIFICAREA TEHNICA PERIODICA) se cere deoarece se fac verificari periodice, verificari ce sunt prevazute in contractele de furnizare a gazelor, iar acest VTP la centalele termice se da la solicitarea dvs. de la firma autorizata, multe firme fac acest lucru dar multe nu-si fac treaba, sau o fac in functie de client. Cereti sau supravegheatii sa va faca o curatare pe pasii de mai sus.

Ei vin si va spun ca nu necesita o curatare caci spun ei "mai merge si anul acesta", sau nu-i necesara o curatare acu pentru ca e greu sa muncesti sa stai in miros de solutie. Iar centralele la un anumit nr. de ani pica daca nu li se face curatarea chimica iar cand pica prima data pica pe apa calda, apa calda nu mai vine in flux continuu.

La noi in oras iau cam 50Euro in 5 minute, nu fac nici o curatare, ci da la client un formular pe care il semneaza acesta fiind necesar pentru a fi prezentat la E.ON Gaz. Dar cereti caci sant obligati sa va faca in acesti bani si SPALAREA CHIMICA. Le convine sa nu faca spalarea sa pice cate o piesa caci mai mult castiga din vanzarea de piese. Un schimbator de caldura costa la 400 ron,o serpentina costa la 700 ron si tot asa.